Продужен рок за пријављивање за ИТ обуке

Београд, 23. јул 2018. године – Због великог интересовања продужен је рок за пријављивање за бесплатне специјалистичке информатичке обуке. Сви кандидати заинтересовани за укључивање у обуке могу се пријавити до 25.07.2018. године, искључиво преко сајта www.itobuke.rs који је корисницима доступан 24 сата дневно, свим данима, укључујући и суботу и недељу.

Добро је познато да будућност припада ИТ сектору и да ИТ стучњаци имају  највише могућности за запошљавање на тржишту рада у Србији, али и широм света.

Национална служба за запошљавање (НСЗ) организује атрактивне обуке које ће вам обезбедити неопходна знања и вештине за рад у ИТ сектору: Јава програмирање, израда веб-апликација, ПХП и .Нет програмирање… Ово су само неки од програма које смо обезбедили за своје кориснике како би лакше нашли посао.

Своје програме обука НСЗ је ускладила са потребама тржишта рада. У плану је извођење специјалистичких информатичких обука у 10 градова широм Србије, у које ће, у оквиру првог циклуса који почиње у септембру, бити укључено 775 полазника.

Пријаве ће бити отворене на сајту: www.itobuke.rs, од 9. до 25. јула 2018. Услов је да су кандидати на евиденцији незапослених НСЗ, да имају најмање завршену средњу четворогодишњу школу, склоности за информатичко програмирање, да познају рад на рачунару и енглески језик најмање на А2 нивоу.

За више информација обратите се свом саветнику за запошљавање или пратите сајт www.nsz.gov.rs, где ћете редовно добијати све информације о овом програму.

На путу вашег професионалног развоја имамо заједнички циљ – брже и лакше запошљавање!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.