Otvoren konkurs za izvođače obuka na programu prekvalifikacija u IT sektoru do 21. marta 2017. godine

 

Beograd, 08. mart 2017.godine – Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave poziva sve zainteresovane za izvođenje obuka u okviru projekta za prekvalifikacije u IT sektoru da se prijave na javni poziv koji organizuje i sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj u Srbiji (UNDP). Prijave se mogu poslati najkasnije do 21. marta 2017. godine, a detalji konkursa dostupni su na veb stranici UNDP-a u Srbiji (www.rs.undp.org) u sekciji Nabavke.

Na konkurs se mogu prijaviti sve nevladine organizacije, instituti, klasteri, obrazovne institucije i preduzeća. Svi prijavljeni izvođači obuka biće rangirani na osnovu sledećih kriterijuma: iskustvo u neformalnim i formalnim obukama, metodologija koja osigurava zapošljivost u predviđenim rokovima, stručnost lica koja će voditi obuku i posedovanje adekvatne infrastrukture za održavanje obuka.

Kako bi se osiguralo da program ne bude monopolizovan, svaki pružalac obuka će moći da licitira za maksimalno 25 mesta ili za ukupne budžetske troškove podrške do 40 hiljada evra, bez obzira na broj obučenih polaznika. Pri odabiru izvođača obuka posebno će se obratiti pažnja na to da pružaoci obuka budu iz svih regiona Srbije kako bi se osiguralo da učenici imaju iste šanse da dobiju obuku, bez obzira na to odakle dolaze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *